Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zrušíme ženy?

Aúúúú, dno lidské blbosti asi neexistuje. Tak jsem se dočetl, že Němci kritizují návštěvnice Oktoberfestu kvůli velkým výstřihům; prý se oblékají do nevkusných verzí tradičních bavorských krojů a příliš odhalují poprsí. 

V článku byli citováni asi dva Němci, napsat, že výstřihy vadí Němcům, je totální nesmysl, blábol. Kolika Němcům může vadit pohled na pěknou ženu? Na Okroberfestu jsem byl asi před patnácti lety a mohu říci, že pohled na krojované prsaté servírky s deseti tupláky piva v rukou byl velice příjemný, stejně jako na krojované i nekrojované ženy s výstřihy u stolů. Byla tam skvělá atmosféra a nikdo se nad výraznými dekolty nepohoršoval. Nikdo!

Asi se pohybuji z hlediska politické, genderové či sexistické korektnosti v „divné společnosti“, ale neznám ve svém okolí chlapa, který by s nadšenými záblesky v očích nespočinul rád pohledem na pěkných prsou ve výstřihu, který by neokomentoval s obdivem krásnou ženskou prdelku, nebyl okouzlen dlouhýma štíhlýma nohama, sametovou pletí, nemluvě o hebkých vlasech, smyslných rtech, zářivých úsměvech, o krásných očích žen, v nichž se tak rád romanticky utápěl i prvorepublikový elegán Oldřich Nový. Dnes by asi dostal nálepku sexistické prase a byl skandalizován v rámci stupidní kampaně MeToo.

Nevěřím, že Němcům se velké výstřihy nelíbí, to jen se opět nějací pomatení tvůrci lepšího světa, spíše bych měl napsat šílenci, snaží zlikvidovat další normálnost, protože normální je, když muž ženu ctí, obdivuje, hýčká, miluje. Protože je naprosto přirozené, že ženy se chtějí líbit mužům a jsou pro ně rády synonymem krásy, inspirativními múzami. Proč zakrývat ženskou krásu? Ideálem drtivé většiny Němců zcela jistě není žena zahalená od hlavy k patě v černém úboru s průzorem na oči.

Americké vedení automobilové formule 1 již zakázalo krásné dívky na startovním roštu, takzvané Grid Girls, protože to prý už neodpovídá hodnotám současného světa. Ve formuli 1 ty krásné holky, které k ní symbioticky patřily, jednoduše zrušili. Ruší je i některé „pokrokové“ automobilky na autosalonech. Cyklistická Tour de France zatím odolává, na podiu vedle vítězů etap i letos ještě definovaly krásné ženy. Navíc jen bělošky, považte! Kdo je nahradí, aby to odpovídalo hodnotám současného světa? Jaké jsou vůbec hodnoty současného světa? Proč media dávají tolik prostoru novodobým inkvizitorům, třímajícím pomyslné kladivo na čarodějnice?

Pořád věřím, že zdravý selský rozum musí zvítězit, protože dno lidské blbosti už připomíná hloubku Mariánského příkopu v Tichém oceánu. Naposledy to v USA schytal australský karikaturista, který si dovolil karikovat vztekající se tenistku Serenu Williams, která je černoška a žena – jen proto je karikaturista oblepován nálepkami rasisty a sexisty, vyhrožují mu smrtí. Svět se zbláznil, když někdo není schopný pochopit kreslený vtip, satirickou nadsázku. Vsadím se, že kdyby Serena byla běloška, nikoho by karikatura nepohoršila. Je čas se ode dna pomyslného Mariánského příkopu blbosti odrazit zpět vzhůru k normálnosti.

Oktoberfest se koná v Mnichově už od roku 1810, výstřihy žen se řeší až v roce 2018. Jaké bude řešení? Zakážeme výstřihy? Zakážeme ženám vstup do pivnic Oktoberfestu na Tereziánské louce?

Zrušíme ženy?

 

Autor: Jaroslav Pomp | čtvrtek 13.9.2018 9:48 | karma článku: 43,10 | přečteno: 2638x
  • Další články autora

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma: 33,58 | Přečteno: 1121x | Politika

Jaroslav Pomp

Povinností politiků je hájit zákony – a oni tak nečiní

Cestou na lyžování do Rakouska přes Německo jsem se setkal s přísným aktuálním evropským bojem proti nelegální migraci: pár policistů či vojáků na hranicích mezi státy Schengenu namátkově zastavuje auta. Velice směšné počínání.

18.12.2023 v 9:34 | Karma: 34,07 | Přečteno: 705x | Politika

Jaroslav Pomp

Rasismus očima hlupců

Ženský fotbalový tým Arsenalu Londýn má problém; byl nařčen z rasismu, protože v kádru jsou jen bělošky. Tým obvinili z rasismu prý fanoušci a klub zjedná nápravu. Jak jinak.

25.10.2023 v 10:55 | Karma: 36,68 | Přečteno: 973x | Společnost

Jaroslav Pomp

Jaderné memento nanejvýš aktuální

Když se otevírají 6,5tunové ocelové dveře s betonovou výplní jednoho ze dvou depotů u obce Míšov, kde byla skladována sovětská jaderná munice, člověka ovane chlad. Nejen proto, že v prostoru pod tunami betonu je jen 8 stupňů C.

23.10.2023 v 10:08 | Karma: 16,39 | Přečteno: 400x | Politika

Jaroslav Pomp

Nechte mluvit Ebena!

Když komunisti zakázali zpívat Vladimíru Mišíkovi, objevily se na zdech Československa nápisy Nechte zpívat Mišíka. Doufejme, že se neblíží doba, kdy budeme psát na zdi Nechte mluvit Ebena.

3.7.2023 v 9:41 | Karma: 44,32 | Přečteno: 2592x | Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Exposlanec ODS Šťastný, lékař bývalého prezidenta, se pokouší za ANO o návrat

23. dubna 2024  12:26

Pražské ANO ve středu rozhodne, zda zkusí vrátit do nejvyšších pater politiky Borise Šťastného,...

Bezdůvodně napadl děti na zastávce a v tramvaji. Agresora policie dopadla záhy

23. dubna 2024  12:16

Napadení dvou skupin dětí krátce po sobě šetřili v polovině dubna policisté v Praze Řepích. Nejprve...

Kadyrov má nekrózu slinivky, Kreml hledá nástupce, tvrdí investigativci

23. dubna 2024  11:03,  aktualizováno  12:09

Spekulace o zdravotním stavu Ramzana Kadyrova opět přiživil ruský exilový portál Novaja Gazeta...

Za napadení na koupališti v Dubí dostali tři muži až čtyřleté vězení

23. dubna 2024  10:45,  aktualizováno  11:41

Okresní soud v Teplicích poslal do vězení tři ze šesti obžalovaných v případu napadení mladíka na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik