Sex s aplikací v mobilu

Blogerských témat nabízí aktivistické progresivní levičácké „woke“ organizace nepřeberné množství. Blbost ve světě kvete jako kytky v tropech. Ovšem tohle téma si vyžádalo přímo povídku.

V mikropivovaru Apollo v Kodani se Karlovi s Janou moc líbilo, ochutnávali různé pivní styly, a i když byli odkojeni českým ležákem, chutnalo jim také místní spodně kvašené pivo, kterému celý svět říká Pils, Pilsner či Pilsener. Pivo prokládali polibky, a když polibky získávaly jasnou převahu nad degustací, byl čas na cestu do hotelu. Šli mlčky, vychutnávali si vlahý teplý večer a Karel v duchu vzpomínal.

Brzy oslaví teprve druhé výročí známosti, i když ji znal již dvacet let, a přesto si pamatuje i sebemenší detaily první schůzky. Vybavuje si, jak seděli s Janou u stolu v periferní hospodě v Praze, popíjeli Starouše (nic moc), a když se po chvíli propojily jejich ruce, zeptal se Jany: „Můžu tě políbit?“ A ona ho svojí odpovědí povznesla do ráje, protože se mu vždy moc líbila. „Můžeš,“ řekla. A poprvé se políbili.

Už tehdy to bylo něco úžasně sladkého, jejich rty i jazyky nemusely hledat soulad, jakoby se propojovaly od nepaměti. Prolíbali tehdy v poloprázdné hospodě téměř celý večer, jejich ruce se nepustily ani na okamžik. Ten večer byl plný vzájemného porozumění, souladu duší. Nebyla to ještě láska, ale už tehdy to bylo krásné, cituplné i vášnivé. „Jsem dole úplně mokrá,“ přiznala se Jana při odchodu a on se troufale zeptal: „Můžu si sáhnout?“ Přikývla. Rozepnul jí na schodech poklopec na džínách a vnořil ruku do jejích kalhotek. Byly opravdu vlhké. A když dvěma prsty vniknul do její kundičky, jako by je ponořil do teplé studánky. Nebylo v tom nic vulgárního, bylo to jemné, něžné, vzrušující. Nemohli se pak rozloučit, ale to jim nejde dodneška.

Když se poprvé milovali, bylo to stejně nádherné jako první polibek; spontánně vášnivé, plné něhy, žádné neohrabané tápání a hledání. Jakoby se milovali od nepaměti, jakoby jejich těla i duše do sebe zapadly jako puzzle.

„Jak je možné, že to se mnou tak krásně umíš, že mě tak šíleně vzrušuješ,“ ptala se Jana, když se uvelebila v jeho náručí a vrněla jako spokojené koťátko, které právě vypilo mlíčko. Tu otázku mu pak položila mnohokrát. A on mnohokrát hledal odpověď, i na otázky, které si kladl sám.

Jasně, Jana je o hodně mladší a krásná, ale ne s každou krásnou ženou je milování super, může to být i pěkná nuda. Je smyslná a citlivá; stačí se jí dotknout a rozechvěje se jako struna na jeho kytaře. Má ráda a potřebuje něhu – a něhy se jí od něj dostávalo a dostává vždy maximum, protože ví, co potřebuje. A miluje, když se na sebe s Janou dívají, je jedno, zda po sexu, v hospodě nebo na procházce; jejich oči se propojí a v údivu oba beze slov kroutí hlavou, kde se ten soulad duší vzal. Je to láska!

Hlavou kroutí, i když je sám bez Jany. „Jak je možné, že ji mám tak moc rád, že moje duše a srdce, okoralé pragmatickým cynismem, se dokázaly tak projasnit a naučily se zase milovat?“

Když došli do hotelu, rozepnul Janě jednoručně podprsenku, jako vždy se rozpustile zasmála. Čekal na to. Pak se milovali a bylo to jako vždy nádherné; nejprve ji líbal zepředu, sjížděl od vlasů a čela přes její krásné oči, nosík a rty. Olíbal jí krk a zastavil se u prsou, protože věděl, že její citlivé bradavky čekají na laskání. Nádherně se zachvěla. Pak sjížděl svými rty, které hladce klouzaly po její jemné sametově heboučké pleti, dolů přes bříško ke kundičce a jazykem ji prozkoumal; byla úžasně vlhká a připravená ho přijmout. Pak pokračoval přes stehna, kolena až ke kotníkům a když dospěl k prstíkům, ani nemusel moc naznačovat; otočila se na bříško a on se přes štíhlá lýtka propracoval polibky k její prdelce, kterou vždy laskal tak rád. Když se přes záda prolíbal ke krku, Jana se otočila a něžně, ale i divoce se pomilovali. Snažila se nekřičet, ale sousedi v hotelu určitě záviděli, protože neumí být potichu; milování si vždy vychutnává a v extázi je nádherně nezkrotná. Bylo to snové a plné lásky, s mokrým Janiným orgasmem. Pak ji beze slov hladil, občas se napili červeného vína. Potom se pomilovali ještě jednou. Jana se po vášnivé smršti uvelebila prdelkou do jeho klína a v bezpečném objetí okamžitě usnula. Jemu to jako obvykle trvalo déle, něžně ji hladil, aniž by o tom už věděla.

Náhle se Karlovi orosilo čelo a pocítil prudkou fyzickou i mentální nevolnost. „Ty vole, asi jsem překročil dánský zákon, loni schválený Parlamentem.“ Horečně začal hledat svůj mobil. Jako poctivec, který nikdy nekradl, nešvindloval, nefauloval, zdravil starší lidi a třídil poctivě odpad, si stáhnul do svého mobilu před cestou do Kodaně aplikaci iConsent, která umožňuje zaregistrovat zamýšleného sexuálního partnera a odkliknout mu souhlas s pohlavním aktem. Stejnou apku měla v mobilu i Jana a oba si souhlas elektronicky stvrdili. Ale! Jeden souhlas v Dánsku platí 24 hodin a vztahuje se na jednu soulož. A tu si vyčerpali již včera. Nejen, že překročili časový limit, dnes večer se pomilovali bez oficiálního souhlasu hned dvakrát. Karel do rána pořádně neusnul, pocit viny a překročení zákona ho deptal jako louh, přemýšlel, zda má o problému říkat Janě.

Jana se ráno chtěla zase pomilovat, proto pořádkumilovný Karel nejprve v obou mobilech upgradoval v aplikaci souhlas s aktem. O večerním ilegálním sexu raději pomlčel. Pomilovali se, už legálně, ale ten sex za moc nestál, předehra se zadáváním údajů do aplikace byla vzrušující jako televizní debaty politiků před volbami. „Karel Čapek psal své milé Boživěře Hrůzové krásné, dojímavé dopisy, já píši fakta do aplikace jako debil,“ zoufal si v duchu Karel.

Na letišti byl Karel nesvůj, jako poctivec měl pocit viny, obával se, že „velký bratr“ o jeho prohřešku ví a dopadne na něj ruka zákona, že z Kodaně do Prahy ani neodletí a bude uvržen jako sexuální násilník do vězení. Při nervózním čekání surfoval na zpravodajských serverech a opět se mu orosilo čelo. Chtěli letět s Janou na fotbalový světový šampionát do Kataru a teď čte, že sex nesezdaných tam bude sankcionován sedmi lety vězení. A další zpráva: V Česku se uvádí do provozu aplikace XPass, umožňující sexuální hrátky jen na základě porovnání QR kódů v mobilech.

Do letadla prošli oba bez problémů a Karel jako v mrákotách přemýšlel, jaké polohy a sexuální techniky s Janou zadají do aplikace, aby zůstal věrný svému poctivému přístupu k životu. Ale sžíraly ho i pochybnosti: „Fakt si musíme nechat líbit všechny debilní fantasmagorie věrozvěstů nového lepšího světa?“

Karel na chvíli ztratil kontrolu nad svojí slušností a nahlas konstatoval: „Svět se fakt totálně posral.“ Pár Čechů na něj nevzrušeně pohlédlo, zatímco převažující Dánové na palubě letadla už měli v hlavách jen vidinu levného českého piva, z jehož současných cen Češi šílí.

Publikováno v magazínu Playboy č. 8/2022.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Pomp | čtvrtek 8.9.2022 9:01 | karma článku: 20,50 | přečteno: 499x
  • Další články autora

Jaroslav Pomp

Rada pro veřejné zdraví: Jen trafika

Trafiky v pravém slova smyslu, tedy prodejny cigaret, tabáku, novin a časopisů, mizí. Nahrazují je politické trafiky, u některých ani člověk neví, zda se jejich zřizovatel zbláznil, nebo zkouší, co volič vydrží.

3.5.2024 v 11:08 | Karma: 19,56 | Přečteno: 256x | Politika

Jaroslav Pomp

TOP 09: Hledá se zbytečný ministr

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová skončila, protože sice má prý dobré výsledky, ale je mediálně neviditelná. TOP 09 vadilo, že nešaškuje na tiktoku a instagramu, necpe se do televize. A tak hledá nástupce.

29.4.2024 v 9:04 | Karma: 27,62 | Přečteno: 425x | Politika

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma: 33,86 | Přečteno: 1145x | Politika

Jaroslav Pomp

Povinností politiků je hájit zákony – a oni tak nečiní

Cestou na lyžování do Rakouska přes Německo jsem se setkal s přísným aktuálním evropským bojem proti nelegální migraci: pár policistů či vojáků na hranicích mezi státy Schengenu namátkově zastavuje auta. Velice směšné počínání.

18.12.2023 v 9:34 | Karma: 34,13 | Přečteno: 714x | Politika

Jaroslav Pomp

Rasismus očima hlupců

Ženský fotbalový tým Arsenalu Londýn má problém; byl nařčen z rasismu, protože v kádru jsou jen bělošky. Tým obvinili z rasismu prý fanoušci a klub zjedná nápravu. Jak jinak.

25.10.2023 v 10:55 | Karma: 36,79 | Přečteno: 982x | Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Koho ještě zajímá? Trumpův soud jako reklama končí, demokraty neuspokojil

21. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Soudní proces s exprezidentem USA Donaldem Trumpem o údajné nelegálnosti úplatku pornoherečce...

iDNES Premium rozdává 1 000 Kč na letenky a čtení za 49 Kč na čtvrt roku

21. května 2024

K mimořádné nabídce na čtvrtletní předplatné za 49 korun teď iDNES Premium přidává ještě další...

Rusko si objednalo sabotáže v Polsku, devět lidí skončilo za mřížemi

20. května 2024  22:51

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze zapojení do sabotáží v...

Absurdní! Nehorázné! Izrael, USA i Česko odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32,  aktualizováno  21:50

Izrael má jasno: zatykač z Haagu je absurdní, ostudný a útok proti celé zemi. Tak se vyjádřil...

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...

  • Počet článků 125
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 2119x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik