Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už asi 25 let nosím sebou na dovolenou k moři malou placatou obdélníkovou plechovou krabičku ( myslím že v nich byly kdysi bonbóny pro řidiče proti únavě).

Takže mám v jedné ruce cigáro a v druhé tento uzavírací " popelník", kam to klepu a pak típnu vajgla. A to pouze tehdy, když je pláž poloprázdná. Až se to kolem zaplní, chodím kouřit s touto krabičkou někam mimo pláž do ústraní, abych neobtěžoval.

Nepíši to proto, abych se chlubil.

Chci jenom naznačit, že nejsme všichni stejní úplně ve všem.

Ani v kouření.

Těch neslušných kuřáků, kteří skutečně dělají nepořádek, je určitě menšina.

Ale jsou neustále na očích - pořád na veřejnosti.

No a Ti slušnější ani moc nejsou vidět. Jsou prostě někde bokem mimo dohled, aby moc neotravovali okolí.

Pak to samozřejmě vypadá, že jsme všichni stejní.

6 0
možnosti
Foto

Pane senátore, udělejte něco s těma kuřákama, pak něco s těma zlodějema, pak něco s těma bordelářema, pak něco s těma černejma pasažérama, feťákama, opilcema, žroutama, s poslancema, senátorama...........se světem :-)

4 0
možnosti

vajglama a zvykackama to zacina ...

1 0
možnosti
Foto

U silného kuřáka se stává jeho odér součástí jeho osobnosti a identity. Kamkoli jde, vždy si ho bere s sebou.

3 0
možnosti

Správnej chlap má smrdět na pět metrů a být stabilně nas...štvanej. A ne si koupit cukrovou vatu a jít na řetízkáč.

1 0
možnosti

Jsem kuřák - vyhledávám si vždy kanál a pak dumu, kam asi vajgl putuje. Odpadkový koš hoří. Jistě, máte i svou pravdu. Kubera je dobrej a má dar. Nějak záhadně ještě nezblbnul. Vajgl je svinstvo - směle však tvrdím, že požvýkaná žvýkačka na kamenném povrchu - čistícím koberci, je prakticky neodstranitelná! Kuřáci jsou posíláni na chodník z krčmy - asi je to tak lepší. Kdo odstraní žvýkačkáře, nevím. Mj., pokud je nějaká rada jak ji odstranit - vítám. Řeším časo a zmražování mne již nebaví! . Až vyřeříme kuřáky, žvýkající - pak asi sádlo. Furt něco . :-)

5 0
možnosti

Smím se autora optat, kolik bylo na oné "pláži" u koupaliště odpadkových košů? Tahle informace mi totiž zásadně chybí. A druhá věc, starám se o zeleň před supermarketem a můžu vám říct, že účtenky, obaly od čehokoliv a visačky z textilu se válejí doslova všude a objevují se v intenzivním tempu i přesto, že jsou všude odpaďáky. Znamená to tedy, kuřáci a zákazníci supermarketů jsou čuňata? A kdyby nekuřáci měli potřebu každou hodinu žvýkat, neválely by se snad obaly od žvýkaček naprosto všude? Takže je to záležitost jenom kuřáků, nebo se jedná obecně o lidskou přirozenost?

10 0
možnosti

Dobrý den, košů je tam dostatek, jsou od sebe max. 50 m, to je vzdálenost, kterou není problém ujít. Protože žijeme v civilizované zemi, považuji za přirozenost nedělat bordel a nechovat se jako čuně. JP

4 0
možnosti

Pod to se klidně podepíšu. Netípnout a odhodit, i když má dva metry od sebe odpadkový koš. Lze samozřejmě argumentovat, že i nekuřáci jsou bordeláři, ale chybami ostatních nebudeme omlouvat svoje.

0 0
možnosti

J20i27r15i 67B29o38r

2. 8. 2018 10:08

Chápu vaše rozhořčení ale! Často jezdím do Německa ,Švýcarska a Rakouska. Sleduji i chování jejich obyvatel,proč je tam tak čisto.Jednoznačně proto že se tam pořád uklízí.I jejich kuřáci hází vajgly na zem ale za pár hodin je uklizeno.Každý provozovatel uklízí své okolí. Jak často uklízí to vaše koupaliště? Za co platíte vstupné?

2 0
možnosti

Jasně a další výmluva - není tam nikde odpadkový koš (třeba v přírodě, že).

U nás před Albertem se uklízí denně, ale stejně pokud tam po celý den hřadují nepracující a konzumují potraviny, tak ty dva koše se rychle přeplní a vítr rozfouká odpadky do okolí. A prodavačky, které chybí za pokladnami, těžkou ještě budou dělat úklidovou službu.

1 0
možnosti

ano, mate pravdu - vajglu je moc

ale nemel byste tak bagatelizovat - jako kurak vajgly po zemi nehazu a vim, ze nejsem sam

4 0
možnosti

Dobrý den, vážím si všech slušných kuřáků. Hned v úvodní větě perexu píši, že tento blog je o těch neslušných. JP

2 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik