Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jaroslave, děkuji Vám za zajímavé informace o božím daru.

P.S.: zapšklost je nakažlivá a ředit ji, je namáhavé. Ale i já stále věřím v to dobré (nejen) v lidech :)

0 0
možnosti
Foto

Už patnáct let pečeme doma kváskový celozrnný chléb a jsem spokojeni. Asi 750 gr vyjde sice jen v materiálových položkách na 25 kč tudíž dohodit režijní náklady, mzdu a marži tak by ho nikdo nekoupil, ale nám chutná.

0 0
možnosti
Foto

Ani bohaté PR ̈nebo "prrrrr" zkušenosti vám nedávají právo považovat Čechy za žumpu. Žijete, jako většina vám podobných, odtrženě od reality.Rv

Kdo z těch "nenávistných" Čechů má na to, aby s kupoval vámi propagovaný (máte někde u článku, že tam je PP?) kváskový chléb...

Kupte si běžný chléb - v běžném supermarketu a uvidíte co je to za dobrůtku. A jak dlouho vám vydrží... A jaká to bude kvalitka po 3 dnech. Většina národa totiž žije z tohoto běžného chleba, nikoli z kváskových lahůdek... Gumové housky a rohlíky... o ostatním nemluvě. Proč? Prostě proto, že na víc nemá.

Zkuste si to.

Možná po tom budete PíáRovat jinou. Rv

2 0
možnosti
JP

Dobrý den,

prosím, kde jste četl, že Čechy považuji za žumpu? Naopak, mám velký respekt ke každému člověku, každé profesi - na rozdíl od zmíněných diskutérů.

Nakupuji v běžném supermarketu, kde i ty nejlevnější konzumní chleby, kterým říkáme Šumava, můžeme nazývat kváskovými, protože se dnes vyrábějí za použití tradičního třístupňově vedeného kvasu. Mimochodem, nepotřebuji, aby chléb vydržel více než tři dny, není problém si denně koupit čerstvý, k dispozici jsou dnes i malé gramáže.

Pokud jste pochopil blog jako PR, pak je to výhradně propagace pozitivního myšlení, které může každému člověku, zasaženému negací, pomoci k lepšímu životu. Chleba tam byl zcela podružný, zmíněn byl jen díky tomu, že se mu pořad A dost! právě věnoval. JP

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik