Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Šojdrová totiž kandiduje do komunálu, tak "sirotky" hyenisticky využila před volbami, ona totiž v tom řeckém táboru byla na jaře, tak proč to rozjela až teď, já jí tedy její bohulibou činnost nevěřím a doufám, že jí to voliči spočítají napořád. Pošpinila naši republiku před světem a udělala z nás necity. Mimochodem, už lidovci ty sirotky našli? Žádní totiž neexistují, v Sýrii jsou jiné rodinné vazby, tam si široká rodina takové dítě vezme automaticky k sobě. A ti tzv. nedoprovázení mladí muži, tak ty vyslaly právě syrské rodiny do Řecka s tím, že se dostanou do Německa a v rámci slučování rodin se za nim dostane celá rodina.

2 0
možnosti
Foto

Učím první pomoc a Vaše doporučení "nepodávej prst" mě teda dostalo. Žijeme v míru a nadbytku a bojíme se přijmout 50 dětí. Snad Vám či Vaší rodině někdo pomůže, když budete v nouzi. Jen bude muset mít jiné "principy" než Vy.

1 3
možnosti
JK

Ona je pomoc a "pomoc". Nemám problém pomoci sousedovi, co vyhořel postavit nový dům, ale rozhodně ho nebudu do smrti živit. Zrovna tak nemám problém pomoci sirotkům, ale rozhodně ne těm, co tvrdí, že jim je "jen" 17 let, ale vypadají o dost starší. A pochybuji, že v táborech v Řecku jsou nějaci opravdoví sirotci. Nedovedu si představit, že by např. můj 12 letý vnuk byl schopen projít přes půl světa někam do Řecka. No a opravdové sirotky ze Sýrie k nám vzít nelze. Odporuje to syrským zákonům.

1 0
možnosti
MP

Pane Pompe, mluvite mi z duse. Skvele, karma! I predchozi clanek o Octoberfestu je bomba! Ke vsemu jste me jeste i pobavil, protoze vase prijmeni mi pripomnelo strycka Pompa z Arabely 2.

Vytrubuji do sveta s velkou pompou, ze trefujete hrebiky na hlavu. Zdravemu selskemu rozumu zdar!

4 0
možnosti
Foto

O50t81a 91B42l36a24ž64e44k

25. 9. 2018 10:12

Vážený autore blogu, vážení diskutující,

díky iniciativě jednoho z diskutérů jsem obdržel oficiální odkaz na přehled hlasování paní Šojdrové v EP. Dal jsem si tu práci a prošel desítky všechny ty desítky hlasování. Já tam nic na téma jakéhokoliv válečného konfliktu nenašel - paní Šojdrová tedy neměla šanci jakýkoliv konflikt podpořit či proti němu protestovat.

Pokud by jí někdo snad ještě vyčítal, že sama takové hlasování nevyvolala (nevím, jaké by měla v tomto možnosti), nebo že nějakým svým vystoupením protest nevyjádřila, nechť si dá někdo další tu práci to v záznamech jednání EP dohledat-vyvrátit.

Pokud se vám zdá málo doložit, co paní Šojdrová proti válkám neučinila, pak si najděte diskuzní argument samotného autora ne o tom, co on sám proti válkám učinil, ale co ve prospěch válek NEučinil.

https://www.votewatch.eu/en/term8-michaela-sojdrova-2.html

2 5
možnosti
JZ

Kdo je placen (na půdě EP navíc enormně dobře) od toho, aby pracoval na politických řešeních? Poslanec EP nebo volič - amatérský bloger? Že europoslancům nevadí dostávat velké peníze za čistě pasivní práci spočívající ve zvedání ruky při hlasování o zákonech, které nečetli, mě zas tak nepřekvapuje. Ale že někteří voliči tento jejich přístup ještě budou obhajovat, to mě stále docela fascinuje:-)

7 2
možnosti
LP

Vážený pane, dovoluji si reagovat jménem paní poslankyně na Váš dopis dvěma citáty:

Evangelium podle Matouše: Cokoli jste činili jednomu z bratří těchto mých nejmenších, mně jste učinili.

Talmud: Kdo zachrání byť jediný život, zachrání svět

Tolik k tomu střilení mimo terč.

1 3
možnosti
IJ

Bratře Plachto, pěkný pokus, ale proč nejste schopen obhajovat své blogy a tady se snažíte moralizovat?

3 0
možnosti
Foto

O67t11a 89B80l64a72ž17e32k

24. 9. 2018 13:06

Jako "konečné řešení" bych navrhoval (ale vážně - bez ironie) najít v uprchlických táborech 50 dětských Syřanů, zprostředkovat nalezení 50 SYRSKÝCH rodin v SÝRII (mohou to přece být třebas i vzdálenější příbuzní), které by se jich ujali - a zajistit těm rodinám a přijatým dětem praktickou a finanční podporu do řekněme 18 let jejich věku.

4 0
možnosti
JZ

J77a23n 52Z76í17m68a

24. 9. 2018 7:24

Matt by tohle rád četl.

0 0
možnosti
Foto

O29t80a 54B91l58a62ž19e67k

23. 9. 2018 22:14

Ačkoliv v této kauze paní Šojdrové vůbec nefandím, chrlit na ni výčitky, že nepřispěla byť alespoň svým jedním poslaneckým hlasem k zastavení válek ve světě je nesmysl a demagogie. Ostatně - to už je úvaha navíc - rád bych věděl, jestli si dal autor práci dohledat hlasování paní Šojdrové v europarlamentu. Mohl by snad přiložit výčet hlasování paní Šojdrové za její dosavadní působení v Bruselu ?

3 0
možnosti
JZ

J84a37n 46Z17í72m85a

24. 9. 2018 7:20

Pane Blazku , povýšeně intelektuáls tví zpoza všeho pracovního stolu nemůže zakrýt fakt, že se autor trefil do černého.

1 1
možnosti
SS

bazilišek Šojdrová nebá dělat moc řečí, neotálet, jednoho ze "sirotků (pokud ho najde, což podle arabistů není tak snadné) adoptovat při plné zodpovědnosti za jeho život a výchovu a pravděpodobně i brzy se přihlásivší i ostatní členy jeho rodiny.

Když to někdo zaplatí a jiný vykoná práci se to pomáhá. Avšak ten pocit morální nadřazenosti za to stojí. Možná si myslí, že to je dobrá reklama před nadcházejícími volbami do EU parlamentu. To stejné platí o Mirce Němcové, té horlivé duši z ODS, která plameně bojuje za spostu věcí včetně sirotků, ale když ODS trhala korupčně tuto zemi na kusy, tak o ní nebylo ani vidu ani sluchu.

Možná by paní Šojdrová měla začít s dodatečnou výchovou svého syna, protože to podle internetových odkazů v diskuzích nějak po morální stránce nezvládla.

2 1
možnosti
MP

cit.:ptám se co jste udělala pro to, aby ti ubozí sirotečci nebyli vyráběni velmocemi" atd....měla paní Šojdrová vzít flintu a postřílet ředitele zbrojovek a všechny ty mezulány od západu po východ ?A copak jste udělal Vy po zapojení Vašeho zdravého selského rozumu jehož jste milovníkem ?Na co jste přišel ? Doufám, že jste se ve své kritice nedostal tak daleko jako jistý mluvčí Hradu, Ovčáček, který chování paní Šojdrové nazval morálním marasmem.

1 5
možnosti
JP

Dobrý den, já jsem napsal tento blog, víc moci než poukázat na pokrytectví politiků nemám. Na rozdíl od paní Šojdrové v EP. Ta může alespoň hlasitým slovem v nejvyšší evropské politické instituci protestovat proti tomu, že rozbombardujeme nějakou zemi a pak ji začneme hrdinně zachraňovat včetně sirotků. Vojáci a tajné služby si vždy musejí nechat své akce posvětit politicky a já si nevzpomínám na nějaký výrazný protestní počin paní Šojdrové. JP

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik