Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pomatený jste především vy, spíše však záměrně lžete, ekologické organizace,které se snažíte nálepkovat jako ekoteroristy, bez toho, aniž byste se snažil pochopit význam slova terorista, žádné přimíchávání biopaliv první generace- tedy i palmového oleje, do pohonných hmot neprosazovalo, je to čirá lež. Naopak, například organizace Greenpeace proti tomu bojuje přes patnáct let. Vaše PR taktika, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou je skutečně smutnou výpovědí o vašich kvalitách PR ředitele.

0 1
možnosti

Dobrý den, pane Freidingere, bohužel se mýlíte. Ano, v posledních letech už některé ekologické organizace stojí v řadách bojovníků proti proti přimíchávání biosložek do paliv, protože brutální drancování přírody je vyděsilo a pochopily, že omylem střílely góly do vlastní branky. Za tento antiekologický nesmysl však jsou zodpovědní zelení aktivisté - v Evropě ti v Evropském parlamentu, v Česku horovala pro biopaliva Strana zelených v čele s Martinem Bursíkem, která už v roce 2006 navrhovala nulovou spotřební daň, aby podpořila jejich užívání. Ubezpečuji Vás, že chápu význam slova terorista i jeho běžně užívané odvozeniny ekoterorista a lhát nepotřebuji, protože nejsem politik. JP

1 0
možnosti

Nevím, co je obsahem těch emailů, ale palmovému oleji ve výživě je lepší se vyhnout či ho omezit kvůli jeho vlastnostem.

0 0
možnosti

Které vlastnosti máte na mysli?

0 0
možnosti

Nepleťte si ekology a zelený odezdikezdismus.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS