Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych jenom upřesnil., že lidé z primátů nepochází, ale primáti jsou. ;-)

0 0
možnosti

D87a85v48i25d 85M32a19c91k18ů

15. 4. 2021 15:50

Boreček měl držet klapačku nebo nadávat česky. Takhle si to hezky slízne a dobře mu tak...Rv

0 6
možnosti

Rasismus proti bělochům si slízneš i ty, machýrku.

0 0
možnosti

A kolik je za nadávku "Jsi šeredný primát"?

0 0
možnosti

J93a46n 97J56a16n43u10š85k24a

15. 4. 2021 13:35

100x tolik co za "Jsi sedy pirat"

0 0
možnosti

Chápu, že se dnešní společnost může stydět za otroctví a jednání tehdejší společnosti s černochy. Chápu také, že to chce nějak odčinit. Nicméně pokud si myslí, že tehdejší extrém odčiní dnešním extrémem opačným, tak jsou na omylu. Čas ani tehdejší činy tím už nevrátí a z černošské menšiny si pouze vychovají rozmazlenou privilegovanou skupinu, která bude považovat za standard výjimečné chování a jednání s nimi a bude to vyžadovat neustále, včetně nemilé následné reakce v opačném případě. A druhý nepříjemný důsledek bude kumulace nespravedlností typu Kúdela, což se také někde projeví, jen zatím není zřejmé jak přesně. Volby mezi dvěma nejsilnějšími politickými uskupeními často rozhoduje pár procent lidí. Tohle má opravdu potenciál vynést T. opět americkým prezidentem, Le Penovou prezidentkou ve Francii atd. Nemilé následky T. prezidentem jsme viděli po 4 roky.

0 1
možnosti

Komunistický režim byl zvrácený protože lidé dostávali za domnělé ideozločiny mnohonásobně tvrdší tresty než skuteční zločinci. Vše doprovázely rozvrat práva, destrukce smyslu pro spravedlnost a uplatňování presumpce viny.

Nastupující liberálně progresivistický režim je neméně zvrácený než ten komunisticky - domnělé ideozločiny jsou několikanásobně tvrději trestány než činy s těžkým ublížením na zdraví (lze-li takhle prokopnutí lebky definovat). Vše doprovází rozvrat práva, destrukce smyslu pro spravedlnost a uplatňování presumpce viny.

8 0
možnosti

Plno emocí. Ale dejme si to racionálně.

Roofe dostal 4 zápasy správně. Byl to hnusný zákrok, ale vyplynul ze hry a úmysl nebyl prokázán.

Kamara. Tři zápasy je málo za úmyslné napadení mimo hru. Kdyby nějaký hráč dal v tunelu jinému pěstí třeba za to, že mu projel kopačkou kotník, jsem si jistý, že by dostal o dost víc.

Kudela. Je hňup. Trest si zaslouží, ale když to vezmeme objektivně. Když se podíváme na záznam., je jasně vidět, že to bylo jen mezi Kudelou a Kamarou. Zunga slova neslyšel. Jeho výraz tváře je neutrální, dokud Kamara nezačne křičet "rasismus". Pak se náhle změní výraz i u Zungy.Hezky je to popsáno tady

https://www.youtube.com/watch?v=yi0jSAAIp_g&ab_channel=JitkaMoodyMagaz%C3%ADn

Co se výroku týče, nevím jestli by Kudela stihl i dodatek "you know you are". Na to byl u něj moc krátce. Bohužel nevím, jak se Kudela bránil. Protože tady mohl dokázat, že oba hráči Rangers lžou.

.

Objektivně, nevěřím ani Kudelovi, protože jeho nadávka nebyla ani česká, ani anglická. Ale co bylo řečeno, to ví jen oni dva.

0 0
možnosti

Jen dodatek k tomu Roofovi: 4 zápasy jsou sakra málo. Buď to bylo úmyslné, nebo hráč není schopen kontrolovat své pohyby a hraje jako hovado - v obou případech nemá na hřišti co dělat.

4 0
možnosti

Řešením je zavedení segregace. Bílí budou hrát s bílými a černí s černými, bílí do bílých škol, černí do černých, vyhrazené části autobusu pro bílé a černé. A všichni budou happy. V USA to takto ne moc dávno fungovalo docela dobře.:-P

3 0
možnosti

Ono to dost dobře fungovalo ještě podstatně později v JAR.

0 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že tu už máme rasismus naruby... Být "bílý" začíná být nevhodné, a zcela jistě dochází čím dál častěji k diskriminaci "bělochů"

5 0
možnosti

Verdikty jsou takové, jaké jsou. A plně odpovídají základním paradigmatům dnešní západní civilizace.

1) Distanc na 3 zápasy za úmyslné a naplánované fyzické napadení.

2) Distanc na 4 zápasy za brutální a úmyslně bezohledný faul s dlouhodobými zdravotními následky.

3) Distanc na 10 zápasů za pouhá urážlivá slova (které slyšel jen uražený).

Přesně takto to má Západ hozené. Násilí není tak strašné jako rasistické výroky (pokud se násilí nedopouští běloch na černochovi - běloch může zmasit jen bělocha).

A myslet si, že to v rámci naší civilizace můžeme dělat jinak – a že se nemusíme podřizovat, je naivita. Je to zhruba stejná naivita, jako když si tady lidi v roce 1968 mysleli, že si v ČSR můžeme dělat věci po svém, i když jsme součástí RVHP a Varšavské smlouvy patřící pod SSSR.

Dneska sice na nás nepřijedu s tanky vymáhat politickou korektnost – jsou však i jiné metody. A dokonce i taková legenda jako Navrátilová se musela omlouvat, když se jen lehoučce odchýlila od adorace transgender (řekla, že by jako ženská nechtěla hrát proti chlapovi s varlaty, co ani neabsolvoval hormonální terapii – že to není fér).

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS