Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Připomenutí pro nepamětníky. Píseň Válka je vůl, se netýkala války, ale kantora na VŠ Války. To, že získala metál byl neznalost hodnotící komise.

1 0
možnosti
AK

Slogan "Válka je vůl" se stal nesmrtelným, ale jen pro připomínku v brněnském hantecu znamenal vojnu "Jdeš do války?" I tak zůstal nadčasovým.

0 0
možnosti
PB

.... hippísáci jim ten pacifismus mlátili do palic celej přelom šedesátek a sedmdesátek,- Lennon až do osmdesátýho,- ...... marný, marný, marný!!R^

1 0
možnosti

Hezky výstižně a srozumitelně napsánoR^ Jen je škoda, že dnes se už nečtou knihy, ale snad se pár komunistobijců po 30 letech a internetových hrdinů od počítačových simulátorů chytne za nos (i když asi ne, ale za pokus to stálo).

3 1
možnosti
Foto

Velmi správně. Protože SSSR (dnes RF) zásadně vždy vedl pouze války obranné. Např.: ... jistě doplníte sám.

Proto byli např. naši letci v RAF po zásluze potrestáni, protože oni útočili!

Štětko, tys jako ta VÁLKA. Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,52
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik