Hrozbou nejsou muslimští uprchlíci, ale evropští politici

15. 07. 2015 9:33:57
Je to truchlivě smutná scéna: šmíra v podání pseudopolitiků, kteří ovládli jeviště, a hlediště plné pasivních diváků, kteří jen remcají v blogosféře, ale v hledišti útrpně přihlížejí tragédii, aniž by mizerné herce vypískali.

Pseudopolitici destabilizující sebevražedně evropský region, za jehož správu jsou zodpovědní, kteří tolerují a legalizují ilegální narušování Schengenského prostoru skupinami převážně ekonomických a muslimských uprchlíků, by měli být pomyslně defenestrováni z rolí, které evidentně nezvládají. A měli by být také souzeni za vědomé napomáhání organizovanému zločinu, protože příliv převážně mladých afrických mužů do Evropy je zjevně organizován mafiánskými bandami.

Pokud Evropa nezavře nepropustně své jižní hranice a nebude si sama určovat, koho pustí dál do svého domu, organizovaný zločin s požehnáním Bruselu bude dál stěhovat Afriku na starý kontinent, to ví každý občan EU s průměrným IQ. Ale představitelé Evropského parlamentu, Rady Evropy, Evropské rady, Evropské komise a dalších zbytečných a personálně předimenzovaných institucí EU si to nemyslí. Ve všech zemích EU je nezaměstnanost, ale politici neustále tvrdí, že uprchlíci budou pracovat a nebudou zatěžovat sociální systémy. Budou zátěží pro sociální systémy, práci nenajdou, protože práce není, na toto tvrzení stačí zdravý selský rozum a statistiky úřadů práce.

A je otázka, zda afričtí uprchlíci vůbec chtějí a umějí pracovat. Když černoši vyvraždili (v lepším případě vyhnali) bílé farmáře v Zimbabwe a zabrali farmy, země, která bývala obilnicí Afriky, se stala zemí hladomoru. Jihoafrická republika naposledy vzkvétala za vlády bílého prezidenta Frederika de Klerka; dnes tam vládne zločinnost, chaos, korupce, turistický ruch se hroutí, bílí odcházejí žít raději jinam. Tato hodně politicky nekorektní tvrzení mi potvrdili v Johannesburgu u piva nikoliv běloši, ale černí vzdělaní manažeři. Černoši si mohou dovolit být politicky nekorektní a říkat pravdu, kdo to zakázal bělochům? Pravdou je, že Afrika byla stabilním a ekonomicky i kulturně rostoucím kontinentem v době kolonialismu. S jeho odstraněním a svěřením správy afrických zemí do rukou místních obyvatel spadla Afrika do problémů, jejichž důsledkem je současný exodus do Evropy. Samozřejmě, jiným příběhem je totální rozpad států na severu Afriky, k němuž přispěly shodně USA a Evropská unie stupidním vývozem demokracie.

Proč pseudopolitici a media v Evropě nenazývají věci pravými jmény je s podivem, vznášejí se na multikulturním obláčku a jakoby v kokainovém rauši pořád omílají, jak všichni mají právo na dobrý život, který jsme jim povinni v Evropě poskytnout, že nás uprchlíci obohatí. Četl jsem reportáž z jednoho českého uprchlického centra: mladý černoch z Ghany se za devět měsíců, kdy žil na úkor českých důchodců, naučil česky pozdravit Dobrý den a vyzná se ve značkách piv. Opravdu přičinlivý obohacovač českého kulturního a ekonomického prostoru! Česky se neučí (to bolí), práce ho nezajímá, ale chce zůstat, protože se mu líbí české holky a pivo. Vítej v ráji!

Pseudopolitici v Evropě, i ti čeští, jakoby chtěli přenést africkou nestabilitu na náš kontinent. Hlas lidu neposlouchají, trestuhodně ignorují dramatický nárůst problémů v zemích, které odnášejí divoký exodus jako první. Hrají si s čísly jako bankéři a s lidmi jako loutkoherci, ignorují historické zkušenosti z úpadků dávných civilizací i varovná slova opravdu vzdělaných odborníků: do Česka nejprve mělo letos přibýt 70 uprchlíků ze Sýrie (ti, kteří opravdu prchají před válkou, si zasluhují vlídné přijetí), později to bylo již 400 imigrantů letos a 1500 do roku 2017. Poslední uveřejněná čísla pro Česko: 3500 uprchlíků letos, 7000 v příštím roce. A kolik jich přijmeme v dalších letech – Afrika má díky mimořádné natalitě nevyčerpatelné zdroje lidí, kteří „mají nárok na lepší život“. Dělají si z nás politici srandu?

Častým (pseudo)argumentem českých politiků je, že nemáme důvod k obavám z islamizace Česka, protože vyznavačů islámu je tady minimální množství. Ale až tu porostou mešity, až se iniciativa Islám do každé německé rodiny (islámští radikálové hodlají distribucí 25 milionů výtisků koránu zdarma přesvědčit alespoň milion Němců, aby konvertovali k islámu) přemění na Islám do každé české rodiny, bude pozdě.

Dnes bychom proto především potřebovali rozjet masivní iniciativu Rozum do Bruselu, Rozum do Strakovy akademie, Rozum do českého parlamentu. Protože zatím jsou největší hrozbou pro Českou republiku nikoliv uprchlíci, ale hloupě politicky korektní politici, kteří nehájí zájmy svých voličů a své země, ale zájmy zahraničních zločineckých gangů a domácích „neziskových“ organizací, profitujících z obchodu s lidmi.

Autor: Jaroslav Pomp | středa 15.7.2015 9:33 | karma článku: 46.61 | přečteno: 6356x

Další články blogera

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma článku: 33.45 | Přečteno: 1073 |

Jaroslav Pomp

Povinností politiků je hájit zákony – a oni tak nečiní

Cestou na lyžování do Rakouska přes Německo jsem se setkal s přísným aktuálním evropským bojem proti nelegální migraci: pár policistů či vojáků na hranicích mezi státy Schengenu namátkově zastavuje auta. Velice směšné počínání.

18.12.2023 v 9:34 | Karma článku: 33.99 | Přečteno: 669 |

Jaroslav Pomp

Rasismus očima hlupců

Ženský fotbalový tým Arsenalu Londýn má problém; byl nařčen z rasismu, protože v kádru jsou jen bělošky. Tým obvinili z rasismu prý fanoušci a klub zjedná nápravu. Jak jinak.

25.10.2023 v 10:55 | Karma článku: 36.62 | Přečteno: 931 |

Jaroslav Pomp

Jaderné memento nanejvýš aktuální

Když se otevírají 6,5tunové ocelové dveře s betonovou výplní jednoho ze dvou depotů u obce Míšov, kde byla skladována sovětská jaderná munice, člověka ovane chlad. Nejen proto, že v prostoru pod tunami betonu je jen 8 stupňů C.

23.10.2023 v 10:08 | Karma článku: 15.83 | Přečteno: 363 |

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 13.10 | Přečteno: 244 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 17.78 | Přečteno: 424 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.10 | Přečteno: 107 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.12 | Přečteno: 587 | Diskuse
Počet článků 122 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2168

Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...