Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, sepsal jste vše, včetně argumentů, o kterých něco tuší 90% obyvatelstva. Díky zastupitelské demokracii jsme zoufalí......Děkuji je to super napsáno. ....

13 0
možnosti

Skoda ze v textu chybi vicka, mohlo to byt perfektni

0 0
možnosti

Dostalo me autorovo "remcaji v blogosfere"...zni to jako z hororu.

Kde by meli remcat? Pred Uradem vlady nebo v Bruselu? A nejsme snad narod Svejku a Remcalu?

;-D

0 0
možnosti

Iniciativa "Rozum do Bruselu" by byla velmi prospesna!

Ale nepodcenujte je, oni nejsou hloupi, oni jsou nebezpecni a vseho schopni pro svuj vlastni prospech. Proto si myslim, ze jeste lepsi by byla iniciativa, ktera by otevrela volicum oci (a hlavy). V Mickey Mousove parlamentu sedi voleni zastupci, kteri nehaji zajmy svych volicu. Evropskou komisi nikdo nevolil a nikdo ji nemuze odvolat. Bohuzel. Tak vypada bruselska parodie na demokracii.

13 0
možnosti
Foto

Tady je krásně vidět, jak admin vybírá články na "titulku". V tomto případě zcela jistě četl jen nadpis, který se mu jistě líbil, alespoň tedy jeho první polovina ) možná už se přes ni ani dál nedostal...). Je jasné, že kdyby si přečetl článek celý, on, takový jak ho s předešlými výběry známe, by ho do výběru nikdy nedal. Díky za jeho nepozornost, alespoň se tato pravdivá slova dostanou konečně mezi více lidí...R^;-D

23 1
možnosti

Vy máte zájem černouškům pomáhat...?

0 0
možnosti
Foto

Ano, je to bohužel, tak. Od přírody líný černoch se nezmění a pokud exodus z Afriky neustane, bude zanedlouho Afrika z Evropy. Bruselským "politikům" je to jedno.

9 0
možnosti

Jen bych si dovolil drobnou opravu: nekteri cernosi nejsou lini. Ale ti pracoviti vetsinou nemaji zapotrebi migrovat. Pomohlo by, kdyby EU zrusila vysoka cla na jejich vyrobky, aby cernosi za svou praci dostali trochu lepe zaplaceno a nemeli potrebu vubec uvazovat o nejake migraci. Kdo bude prestovat kakao, kdyz se vsichni cernosi prestehuji do Evropy? Porad lepsi snizit cla a umoznit jim aby se slusne uzivili doma, nez je tady mit jako migranty, platit jim davky za nic a stavet pro ne domy, skoly, nemocnice a mesity.

2 2
možnosti

Výborně, velice dobře jste ukázal na viníky situace - pan Konvička by se u vás měl učit! R^

0 1
možnosti

P43e18t56r 63K44ř51í47ž

15. 7. 2015 12:49

Dobře, že autor zmínil "úspěchy" Afriky bez zlých kolonialistů. Rád bych doplnil zkušenost jednoho českého misionáře, myslím františkána, s nímž jsem před několika lety četl rozhovor. Decentně se vyjádřil, že afričané jsou prostě líní. Mají to v genech. Zatímco u nich bylo vždy možno něco sebrat, utrhnout či zabít a sníst, u nás se musely rozvíjet metody zemědělství, chovu, řemesla. Jinak bychom v zimě pomřeli. Takže misionář popisoval, že je musel nutit, aby nejenom něco zasadili, ale aby to i zalévali, protože to už je pro ně moc práce. Jejich mentalitu popsal tak, že když už, tak tedy něco zasadí, ale pokud nevyroste, protože nezalévali, vydají se k pobočce Spojených národů a volají "Máme hlad" a "Pomozte prosím". Pak přijede náklaďák s nápisem UN na boku, rozdělí se pytle s nějakou moukou, tu následně snědí a zas volají, že mají hlad. A toto prosím sděloval misionář.

I.dnes nedávno uvedla, že v Eritreji umí 3 ze 4 lidí číst a psát. Z toho zřejmě vyplývá, že jsou dostatečně kvalifikováni pro život v Evropě... Uvedenou dovednost však mají i naši absolventi zvláštních škol, kteří navíc umí česky.

Někteří migranti se údajně slušně uživí na Sicílii a ve Španělsku při zemědělských pracech. Ale co budou dělat zde?

Nejvíc se bojím chvíle, až zjistí, že s jejich kvalifikací a přístupem jsou nikdo. A začnou závidět bílým okolo sebe. Pak už je jen krůček k agresi nebo k tomu, aby začali naslouchat nějakému imámovi, který jim řekne: "Vidíš, bratře, jak žiješ? Za to mohou ti bílí nevěřící. Pojď s bratry muslimy studovat svatý korán, v něm se dozvíš, jak najít cestu do ráje..."

47 0
možnosti

Již teď máme v malé zemičce stovky spolků s milionovými rozpočty na začlenění cikánů - a co teprve, až se rozjedou dotace na začlenění uprchlíků! To budeme mít nejvyšší počet takových spolků v EU v přepočtu na počet obyvatel (i uprchlíků)!!

20 0
možnosti

I98v32a78n 51M62i37n46á19ř

18. 7. 2015 10:01

Ano,pane Becvar,to je přesně argument,který naprostá většina pseudolidumilů nevnímá.Naše veskrze pracovitá, většinová společnost, živí většinu nepracujících Romů.Představa, že k nim každoročně budou přibývat tisíce podezřelých a nevyzpytatelných uprchlíků je hrozivá!

2 0
možnosti

Proč to v Africe bez "zlých" kolonialistů vypadá jak vypadá je celkem jasné:

https://www.youtube.com/watch?v=wRRQ7ybpKmE

Ale není politicky korektní o tom mluvit nebo si to vůbec myslet...

22 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,52
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik