Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Existuje u nás řád Zlaté kytary ?

1 0
možnosti
JL

Už jen za ten spartakiádní song, Poupata, si tu cenu zaslouží. Z ruky Miloše Zemana

to bude přímo stylové.:-)

5 0
možnosti
Foto

Ten song je dobrý. O tom nemůže být sporu. Ale, třeba, někomu nevyhovuje.

1 1
možnosti
JS

Řekl bych, že je to argumentačně velice dobře napsaný článek.

Dovolil bych si dodat, že averze vůči Michalu Davidovi může mít ještě mnohem jednodušší základ – docela obyčejnou závist. Je mnoho těch, za nimiž není vůbec žádné dílo, ale zároveň sami sebe považují za kompetentní díla jiných odsoudit.

Jsou lidé, kteří prostě mají potřebu tvořit a tvoří bez ohledu na režimy, vlády a dobu. Nikdo je nezastaví – ať jsou to malíři, spisovatelé nebo hudebníci. Můžeme mít výhrady k jejich osobě? Můžeme. Ale kdo je bez viny – ať si hodí kamenem...

5 0
možnosti
JF

J40a41r45d70a 32F55i97š25e23r

10. 10. 2018 11:48

Kdo by proboha záviděl Davidovi?8-o

5 4
možnosti
Foto

Karmu jsem Vám nedal i když chápu Váš text.

Zajímavé je samotné vyjádření, které Vladimír Štancl (alias MD) řekl v rozhovoru v roce 2008: Při politických setkáních podporuje ODS i ČSSD. Sám se k tomu vyjadřuje tak, že je nezávislý a zpívá pro toho, kdo mu zaplatí.

Z toho jasně vyplývá, že kdyby se režim nezměnil, on by byl vyznamenán a pokud se režim změní, to vyznamenání se pro něj opět najde. No není to ten správný zemanovský materiál?

Více mne vždy mrzí a bude mrzet, když ze Zemanovi ruky převezme vyznamenání člověk, kterého si vážím. O to víc si cením takových, jako je například pan Vladimír Mišík, či v jiném případě pan malíř Pavel Brázda.

9 3
možnosti
LB

Když jsem si tak v hlavě probírala, koho bych ocenila právě v tom symbolickém roce, na prvním místě mého žebříčku mi vyšla architektka Eva Jiřičná. Ovšem když si představím, od koho by ocenění obdržela, tak musím uznat, že k Zemanovi se víc hodí Michal David.

11 1
možnosti
MM

S udělením ceny právě od presidenta Zemana souhlasím, zdůvodnění je jasné, zpíval milionům lidí.

Navrhuji udělit cenu i Oldřichu Švestkovi, cenu případně převezmou pozůstalí, protože Rudé Právo četly miliony lidí.

7 1
možnosti
Foto

Máte v lecčems pravdu, opravdu to musím říct. Jenže popřela bych sebe sama, kdybych za tohle vidění dala bez nějakého toho červa v hlavě zasloužený palec.

Možná můžeme kašlat na symboliku, takže může být zcela volné, že je to právě těch zpropadených sto let republiky, kdy to možná bije do očí víc, kdy je prostě relativně běžné tohle číselné symbolično využít.( Ke stu letům Velké fr.revoluce se věnovala Eifelovka, udělují se prestižní ceny) například.

- Říkáme tím: Po sto letech říkáme - chceme se hlavně bavit, poskakovat a nepřemýšlet moc, pochopit, že režim nestojí za to obcházet, že lépe mu přitakat a veselit se, než v tom odkazu lepšího nastartování našeho občanství v roce 18 nějak sveřepě staromódně zůstávat, semtam zabojovat.

Taky tím říkáme - Vy všichni, co jste za tuhle vizi prošli martýriem, k veselení Váš život nebyl, přesto máte královské činy v oblasti vědy, na poli umění, medicíny, a máte díky své pracovní i charakterové poctivosti odečteno nejvíc ze svého produktivního života - to Vám nikdo nevrátí...se podívejte, jak se to mělo chytře dělat.

no, já Vám nějak nevím.:-/

8 0
možnosti
BM

Vzal jste do úvahy též "mlčící většinu"?

0 0
možnosti
LB

Jen bych si dovolila poopravit titulek - Michal David si metál od Zemana zaslouží!

11 0
možnosti

Vypůjčím si pouze repliku na onen dress code, ze který jsem byl při jistých poradách potahován. Jednala se ovšem o porady na stavbách, kde mi byla vyčítána absence riflových kalhot, no což jsem obvykle odvětil, že montérky (kterými původně rifle byly) jaksi ze zásady nenosím a poději jaksi provokativně onen požadovaný dress code upravil na kombinaci riflových kalhot a trička se Sandokanem;-)

0 0
možnosti
Foto

Za mě karma. Jen bych brzdil s tím termínem "veřejné mínění". V desetimilionovém národě nemůže být nějaká desítka, stovka ba ani tisícovka lidí, kteří se pohoršují nad nominací M.Davida, veřejným míněním. Zejména protože jejich zdroj pohoršení není David, ale Zeman.

6 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,55
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik