Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

R41i60c16h62a20r42d 21N89e80u77g89e70b54a78u78e46r 6738239396852

Chléb má mít křupavou kůrku a hutnou střídu, o tom hovoří Hana Michopulu. V regálech se sice nabízejí desítky druhů, ale všechny jsou na jedno brdo bez ohledu na složení a příměsi. Chlebu neodpovídá víceméně žádný, ani ten, který už v názvu má "křupák" nekřupe.

+5/−2
doporučit
21.5.2019 12:13
Foto

R47i77c95h76a17r26d 22N26e91u79g45e94b44a81u29e16r 6518859756302

Kvalita chleba není výborná. Zákazníci jsou spokojení, protože nic jiného neznají. Asi ani vy.

+4/−4
doporučit
21.5.2019 12:15

P74e96t47r 86K22o81r95e29c63k36y 2663307773351

V nedaleké vesnici Stupno býval privátní pekař a pekl chleba jako dort....jenže už nepeče ale zase dělá med a ten je taky žůžo,prostě dobrý pracant se pozná. No od té doby trochu žehrám,ale kvalitní chleba se dá sehnat...

+2/0
doporučit
21.5.2019 17:38

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz