Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedna strana prostě vyhrála, tak už to nejen u soudu chodí. Pokud by si Kúdela nezakrýval ústa nebylo by co řešit a pravda by se ukázala. Ty zakrytá ústa mu opravdu moc nepomohla. Pokud se na celou akci budu dívat nestranně tak nemám jediný důvod věřit tomu čím se hájil Kúdela. Proč bych mu měl věřit? Jen proto, že je "našinec"? 8-o

3 12
možnosti
Foto

P66e33t90r 49O69m78e50l23k36a

14. 4. 2021 18:46

A proč věříte Kamarovi? Protože je černoch? Máte trochu ten "nestranný pohled" pokřivený. Z vás být soudce, tak to potěš koště.

21 0
možnosti
Foto

Státy bývalého východního bluku jsou považovány za pořádně, k Němcům nebo Francouzů by si to nikdo nedovolil Rv!!

6 1
možnosti

:-) Jistě, ty jsou nepořádné.

0 0
možnosti
JH

Je dobře, že spoluobčané dostali příležitost se na tak jednoduché kauze, něco dozvědět o té nové, progresivní evropské politice. Snad se tihle proevropští voliči konečně chytnou za nos. To opravdu není jenom o fotbalu!:-(

18 0
možnosti
JK

Josef Havránek: Souhlas R^

0 0
možnosti
JK

No, alespoň se nám UEFA odkopala. A bude ještě hůř... R^

3 0
možnosti
Foto

P35e78t96r 67O42m97e37l57k56a

14. 4. 2021 18:13

Rozsudek UEFA je neuvěřitelný a nemá se spravedlností nic společného. Trest postavený na domněnkách bez důkazů. Fakt hnus. Ovšem, kdyby skutečně tomu černochovi řekl, že je opice, rasistický podtext má. Okecávat to tím, pane Pompe, že z opice všichni pocházíme je zbytečná hovadina a vy to víte.

16 0
možnosti
Foto

A ro je asi tak všechno, co můžete.

A optimisticky Vás ujišťuji, že bude jistě bohužel mnohem hůř.

Vlastně už je. Viz Hank Azaria. Což není z oblasti sportu, ale kultruy, pokud to nesledujete. ;-)

7 0
možnosti
JS

To nechápu. On dostal na ten dabing nabídku a šlo o práci, asi mu hráblo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik