Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Celkem souhlas, jen ten potměšilý stařík mi k obrazu M.Z nesedí, potměšilý stařík uměl být F. Filipovský ve svých pozdních rolích, náš prezident je prostě jen pomstychtivý zapšklý dědek.:-) Ale to vyznamenání si M. David zaslouží, byť s ním i spousta dalších, kteří nejsou třeba prezidentovi nadšenými příznivci.

0 0
možnosti
DF

D59a49v56i55d 94F54a67j31f11r

11. 10. 2018 1:21

I kdby měl MD dvakrát tolik hitů, ale nebyl podporovatelem Zemana, tak nic nedostane. S jeho tvorbou vyznamenání vůbec nesouvisí.

2 0
možnosti
TH

A to slepí Zemanpvi příznivci nejsou sto pochopit.

1 0
možnosti
Foto

Nic proti MD, ale je trochu smutné, že je u nás státní vyznamenání devalvováno tím, že je udělováno kde komu. Vhodnější by bylo se státním vyznamenáním trochu šetřit.

3 0
možnosti
TH

Nevím, kde berete jistotu, že David přijde ve slušném oblečení. Na pohřbu zavražděného Kočky měl nemožné sako s velkou orlicí a tuším, že červené boty. To komedianství má prostě v genech.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Ten argument o radosti je pravdivý. Když vidím a slyším, že hudba Michala Davida zasahuje...když na akci pro dospělé s mentálním handicapem tihle lidé, které život neobdařil zrovna tím, co se dneska cení, zpívají a tančí a radují se právě na písničky M. Davida, když jako aktivizační pracovník jsem s nimi v tu chvíli a tancuju s nima...tak díky za "Nonstop" nebo "Pár přátel stačí mít" a "Poupata".... je to o radosti. Zažila jsem i vystoupení Michal David Revival a zpívalo a tančilo celé náměstí....lidi různého věku, zaměstnání, stavu...možná neposlouchají Davida denně, ale tady se svorně bavili a radovali a odpočívali.... Není potřeba, aby vše čnělo do intelektuálních výšin. Radost vůbec není málo....

1 0
možnosti
PK

Zbytečné rozjitřené emoce až tam budete sedět vy (kdokoliv z diskutujících) dejte si to komu chcete, já to rozhodně neovlivním...

0 0
možnosti
Foto

Tipuji, že Michal David si přijde pro vyznamenání v blýskavém kolotočářském saku. Ale, když prezident vyznamenal Františka Ringo Čecha, tak má Michal David nárok na vyznamenání také.

1 0
možnosti
MV

Řád Bílého lva Izerovi!

4 0
možnosti
Foto

"...jeho hudba povznesla hokejisty v Naganu až k titulu olympijských vítězů..." Fakt by to bez ní nevyhráli?

"...ve svém žánru je jednička." Jestli bereme za žánr pop, tak teda fakt ne.

"Protože je (myšleno Davida či Trošku) lidé v Česku mají rádi – asi právě proto, že jejich tvorba si nehraje na velké umění." Tak to mohou metál dostat i jinde zmínění Eva a Vašek.

"Baví mě zejména argumenty, proč by neměl Michal David tu medaili dostat." Dobrá, tak zkuste najít argument, proč byste neměl dostat vyznamenání Vy nebo já.

"Ve vrcholné politice máme bývalých komoušů spousty, premiérem počínaje. Téměř nikomu nevadí." Dovoluji si hrubě nesouhlasit.

"Udělování státních vyznamenání už totálně degradoval na úroveň potlachu u táboráku režisér a Zemanův nominant Zdeněk Sedláček, když převzal metál na Hradě ve vytahané fleesové bundě." V podstatě souhlas, jen bych připojil poznámku, že jde o dalšího Zemanova sympatizanta.

"Vsadím se, že Michal David si přijde pro vyznamenání vzorně oblečen." Je to možné. A? Pro vyznamenání velmi chabý důvod.

2 0
možnosti
DK

"Baví mě zejména argumenty, proč by neměl Michal David tu medaili dostat."

Mě zas baví argumenty, proč by měl vyznamenání dostat.

1 0
možnosti
MP

Protoze je to talentovany hudebnik, ktery dava lidem radost, pane Korousi. V clanku to bylo, ctete pozorneji!

2 4
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik